Beviser udstedt i november og december

Vi har i dag udsendt fakturaer for førstehjælpsbeviser, som er udstedt i november og december 2022. 

Hvilket kursus, beviserne er udstedt for, og antallet af beviser pr kursus fremgår af af fakturaen.

Alle medlemmer - cc deres eventuelle ønskede alternative betalingsadresse - har modtaget en mail med en faktura og en besked om, hvorvidt pengene allerede er trukket fra et tilmeldt betalingskort, eller de bedes betalt via enten betalingslink eller medsendt FI-kort.
Hvis du har oplyst, at du betaler via EAN er fakturaen sendt ad den kanal.

Tjek venligst om din faktura er betalt!
Vi oplever af og til, at betalingen via et tilmeldt kort desværre fejler. Dette kan naturligvis skyldes, at kortet er udløbet eller afmeldt i banken. Det kan også skyldes, at der ikke er dækning på kortet, eller at en beløbsgrænse for dagens betalinger er overskredet.

Det kan også skyldes, at kortet ganske vist er registreret på medlemsprofilen, men måske mangler den markering, der giver os lov til at trække betaling for netop beviser.

Desværre sker det også en sjælden gang, at betalingen bare fejler, på samme måde, som at du i supermarkedet kan opleve, at du skal prøve en ekstra gang, når du betaler med kort. 

Mislykkes trækningen på kortet, sender vores system helt automatisk en faktura til dig i stedet for en kvittering; og det vil fremgå af mailens overskrift, hvorvidt der er betalt, eller vi ikke kunne trække penge. Sender vi en regning, fordi vi ikke kunne trække pengene, skal denne regning betales manuelt - også selvom der er tilmeldt et betalingskort.

Også derfor er det altid en god idé med jævne mellemrum at tjekke din mailboks - også spam - efter post fra FSFI.

Hvis du har spørgsmål til dine betalinger eller til dit medlemskab, kan du skrive til lbn@fsfi.dk eller sek@fsfi.dk 

Næste fakturering af beviser
Den næste gang vi fakturerer for beviser, er mandag den 20. februar, hvor de beviser, der er udstedt i januar måned vil fremgå af fakturaen.

Hvis du har problemer med at logge på din medlemsprofil, så følg linket nedenfor!