August faktureret
- sådan kan du betale

Førstehjælpsbeviser, som er udstedt i løbet af august måned gennem FSFI, er netop blevet faktureret. 
Samtidig har du som medlem fået endnu flere muligheder for både at lette foreningens administrative arbejde og gøre det let for dig selv, når du betaler.

Arbejder du fast på en arbejdsplads, der betaler for din instruktør-aktivetet via det EAN-nummer, du har oplyst på din medlemsprofil, skal du naturligvis se bort fra nedenstående.

Betalingsmuligheder for ikke-EAN

Der er nu følgende muligheder for at betale regninger fra FSFI:

 • FSFI's abonnementsordning:
  Her betaler du med et tilmeldt betalingskort helt automatiske dine regninger fra FSFI.
  Bemærk at dette kræver to trin; registrering af dit betalingskort og markering af hvilke tilbagevendende betalinger, vi må bruge kortet til. Du kan vælge mellem udstedte førstehjælpsbeviser og medlemskab eller begge dele. Denne metode er let for dig og for os. Alle fakturaer ligger i dit arkiv på din profil på www.fsfi.dk  Og har du indtastet en alternativ betaler af dine regninger (feks. et firma eller en arbejdsplads) sendes en mail cc med en kopi af kvitteringen for det, der er trukket på kortet.

  Husk venligst at "gamle" regninger skal betales manuelt; det tilmeldte kort gælder kun kommende regninger. 

 • Betaling via link
  Her har vi tilføjet MobilePay som endnu en mulighed.
  Når du åbner betalingslinket, der både ligger på din FSFI-profil og er medsendt i mailen med fakturaen, kan du udover gængse betalingskort også benytte MobilePay.
  Linket kan kun bruges en gang. Når der er betalt, bliver linket inaktivt.
  Så snart der er betalt via linket kan det ses på din profil, hvor regningen forsvinder som et udestående.

 • Betaling med FI-kort
  Hvis det ikke er muligt for dig eller din arbejdsgiver at benytte betalingskort, beder vi dig til din bankoverførsel bruge det indbetalingskort, du finder nederst på fakturaen. Dette vil lette arbejdet for vores bogholder og sikkert også gøre bankoverførslen lettere for dig.
  Du skal være opmærksom på, at der kan gå noget tid, fra du foretager betalingen, til den forsvinder som et udestående på din profil på www.fsfi.dk , da dette skal registreres manuelt.

Påmindelser

Vi udsender naturligvis en påmindelse ved manglende betaling. Her er det ikke muligt at gensende betalingslinket, men du kan altid finde det ved at logge på FSFI's hjemmeside.

Ved fortsat manglende betaling ser vi os nødsaget til at lukke adgangen til bevissystemet, indtil medlemmets udestående er bragt i orden. Desuden pålægges regningen for rykker nummer 2 et påmindelsesgebyr, som er vedtaget af generalforsamlingen. Gebyret bevirker, at regningen for rykker nummer 2 kun kan betales ved bankoverførsel.

På forhånd tak for hjælpen.
Ved spørgsmål til ovenstående eller til din faktura er du naturligvis velkommen til at kontakte sekretariatet.

Kommende faktureringer

Med forbehold for mulige ændringer er kommende faktureringer af udstedte førstehjælpsbeviser planlagt til at finde sted på følgende datoer:

 • Mandag den 17. oktober faktureres for beviser udstedt i september måned.
 • Mandag den 21. november faktureres for beviser udstedt i oktober måned.