Der er stadig plads

Ærgrer du dig over, at du ikke er tilmeldt FSFI's årlige generalforsamling, som finder sted lørdag den 25. marts på Konventum ved Helsingør?
Faktisk kan du stadig lige nå det!

Traditionen tro byder dagen også på et inspirerende oplæg og en mulighed for at møde instruktørkolleger og udstillere af udstyr over god mad.
I år byder vi velkommen til Søren Bächler, der med oplægget "Klar" vil tale om mental parathed og håndtering af situationer med høj stressfaktor. Læs mere om oplægget her.

Meld dig til via kalenderen på hjemmesiden, når du er logget på www.fsfi.dk

Valg til bestyrelsen – er du interesseret?
Dagen byder også på et valg til foreningens bestyrelse.
Måske overvejer du, om du er interesseret i bestyrelsesarbejdet – evt. en kassererpost?

Så må du meget gerne sende en mail til sek@fsfi.dk med henblik på at blive kontaktet af et bestyrelsesmedlem for en uforpligtende snak. FSFI's nuværende kasserer, Carsten Enevold, træder nemlig ud af bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter deltager i cirka 6 årlige møder – nogle med overnatning.
Mellem møderne er der naturligvis aktivitet med bl.a. telefonmøder opfølgning på henvendelser fra medlemmer og ting, der skal læses og kommenteres.
Som bestyrelsesmedlem modtager du et honorar og får godtgjort din kørsel. Samtidig er du med til at sætte præg på foreningen og har mulighed for at være med i flere sammenhænge, hvor undervisning i førstehjælp er på dagsordenen.


Læs mere
Vil du vide lidt om, hvordan de seneste års generalforsamlinger er foregået, kan du finde informationer, referater og film her.

Hvis du ikke kan huske, hvordan du logger ind på hjemmesiden, så læs om nulstilling af koden her.