Bliv medlem

FSFI samarbejder

FSFI er samarbejdsorganisation for Dansk Førstehjælpsråd, hvor foreningen er repræsenteret i flere udvalg.
Vi er medlem af Dansk Råd for Genoplivning og af Brancheforeningen for Hjertestartere.
HaugaardBraad er vores rådgivere i juridiske spørgsmål.
Dertil kommer en række andre eksterne aktører, som forestår kurser for os eller udfører opgaver for foreningen.

  • Læs om nogle af vores samarbejdspartnere nedenfor. 

Dansk Førstehjælpsråd

FSFI er samarbejdsorganisation for Dansk Førstehjælpsråd. Rådet er paraply- og samarbejdsorganisation for en række førende udbydere af førstehjælpskurser. Instruktører kan således ikke være direkte medlem af DFR, men alle instruktører i FSFI er godkendt og opdaterede i henhold til Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer. 

FSFI er repræsenteret i Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesudvalg, i  samarbejdet om det webbaserede bevissystem og omkring planlægningen af faglige arrangementer for instruktører.

Bestyrelsen og sekretariatet repræsenterer FSFI's medlemmer i kontakten med DFR's sekretariat.

Dansk Råd for Genoplivning

FSFI er som en række andre organisationer medlem af Dansk Råd for Genoplivning og deltager i møder og fokusgrupper.
DRG arbejder for, at flere overlever hjertestop og stroke til et godt liv ved at formidle den eksisterende, relevante evidensbaserede viden samt sikre tilgængelighed og udbredelse. Den årlige Hjertestarterdag arrangeres af DRG, der også har sikret oversættelse til dansk af ERC's seneste guidelines.  

Brancheforeningen for Hjertestartere

FSFI er medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere, hvor vi sender en repræsentant til foreningens møder og generalforsamling. På den måde kan vi hurtigt dele ny information med vores medlemmer, viderebringe aktuelle spørgsmål og være med til at præge det strategiske arbejde på området.

HaugaardBraad

Foreningen FSFI har en fast aftale med advokatfirmaet HaugaardBraad. Aftalen indebærer, at bestyrelsen kan få vejledning i juridiske spørgsmål. Den indebærer også, at FSFI's medlemmer kan få rabat på HaugaardBraads ydelser, og at medlemmerne kortvarigt kan konsultere HaugaardBraad telefonisk uden beregning, når medlemskab kan dokumenteres. Læs mere om aftale på medlemssiderne.

Laerdal

FSFI, der i mange år har haft mange deltagere på Laerdals årlige FUN-arrangement, er nu også repræsenteret i planlægnings-gruppen.

Det er FSFI's næstformand, Jakob Kruse Enemærke, der er med til at planlægge FUN24. 

Du finder Laerdals begivenheder her.