Hjertestarterdagen afholdes den 16. oktober hvert år.
Mange steder i verden er der denne dag særligt fokus på vigtigheden af at kunne træde til og gøre en forskel, hvis man er vidne til et hjertestop. 

Bliv aktør i forbindelse med Hjertestarterdagen

Alle virksomheder, organisationer og frivillige kan afholde et arrangement på Hjertestarterdagen. Det er gratis at deltage som aktør, og det kræver blot lidt koordi­nering at få sat et arrangement på benene. Det forventes, at man som aktør er uddannet førstehjælpsinstruktør eller lign., så man har kompetencerne til at demonstrere, hvordan man giver hjertelungeredning.
Du bestemmer selv, hvor meget tid, du vil sætte af til arrangementet.

Læs mere her om at være aktør og se de steder, hvor du allerede nu kan byde ind på at stå

 

Opret dit arrangement og få både materiale og sparring
Du kan allerede nu oprette dit arrangement på DRG's hjemmeside, så dit arrangement bliver synligt på Danmarkskortet på Hjertestarterdagens hjemmeside

I Dansk Råd for Genoplivnings sekretariat kan du få hjælp og bestille materiale. Få hjælp, hvis du mangler et sted at holde dit arrangement, eller hvis du har brug for hjælp til planlægningen.

Lige så snart du kender tid og sted, anbefaler DRG's sekretariat, at du tilmelder dit arrangement.
Hvis du har spørgsmål eller brug for sparring til afholdelse af et arrangement, er du velkommen til at kontakte hjertestarterdagen@genoplivning.dk


I FSFI's sekretariat hører vi naturligvis også gerne fra dig, hvis du er i færd med at planlægge et arrangement.