Bliv medlem

FSFI's sekretariat i Brabrand

FSFI's sekretariat betjener foreningens medlemmer.
I kontorfællesskabet Kollektivbyen i Aarhus-forstaden Brabrand har FSFI vores egne lokaler med udsigt over byen. Sekretariatet drives af to medarbejdere; en på fuldtid og en på deltid.

Sekretariat varetager den daglige drift af foreningen, herunder medlemsadministrationen, fakturering, support i forbindelse med DFR's bevissystem og besvarelse af henvendelser.

Nyhedsformidling til medlemmerne, opdatering af hjemmesiden og andre medier samt betjening af bestyrelsen og foreningens samarbejdspartnere er også en en væsentlig del af sekretariatets opgaver.

Spørgsmål til din regning?
Skriv direkte til Lene på lbn@fsfi.dk  , hvis du har spørgsmål til din regning fra FSFI.

Spørgsmål til bestyrelsen, DFR mv. 
Har du et spørgsmål, der skal videre til foreningens bestyrelse eller til Dansk Førstehjælpsråd, eller ønsker du rådgivning i forbindelse med uddannelsesplaner og undervisning, bedes du formidle det i en mail til sek@fsfi.dk 

Se hvem der er på sekretariatet!

Telefontider
Medlemstelefonen 29 38 58 81 er åben på disse tider*:

  • Mandag 10.00 - 13.00
  • Tirsdag 10.00 - 11.30
  • Torsdag 13.30 - 16.30

I disse tidsrum har de telefoniske henvendelser første prioritet. Oftest kan vi træffes på andre tidspunkter; ellers er du meget velkomme til at skrive en mail til sek@fsfi.dk eller lægge en besked, som vi vil returnere, så snart det er muligt. 

*Ferier, møder og sygdom kan medføre ændringer, der så vidt det er muligt, vil blive annonceret i på hjemmesiden.

CVR-nummer: 29886644

Faktureringsadresse:
FSFI
C/O RIHS
Staktoften 20, kld.
DK-2950 Vedbæk